Ексклюзиви
понеділок, 09 грудня 2013 15:31

Підприємливі кияни розпродають Леніна по 50 гривень за кіло

Підприємливі кияни розпродають Леніна по 50 гривень за кіло
Скрін: gazeta.ua

Сьогодні на сайті Slando з'явилося оголошення про продаж частинами пам'ятника Леніну, поваленого 8 грудня у Києві. Ціни починаються від 50 гривень за кілограм.

"У вас есть уникальная возможность приобрести кусочек истории – часть Ленина, поваленного 8.12.13. Памятник находился на бульваре Шевченко в Киеве с 5 декабря 1946 года. Монумент был изготовлен из редкого материала – карельского кварцита, из него строили Мавзолей в Москве. Автор памятника - скульптор Сергей Меркуров", - йдеться в оголошенні.

Вартість частин Леніна залежить від частини тіло і її ваги. Долоня важить 13 кілограмів. Продавець готовий віддати її за 1000 грн. Шматок руки вагою 17 кілограмів продають за 750 грн. Шматки ніг і тулубу продають по 50 гривень за кілограм. Вартість голови вождя в оголошення не вказана. За неї просять пропонувати свою ціну. Пропозиції можна надсилати на електронну адресу, вказану в оголошенні.

Нагадаємо, що 8 грудня в день велелюдного мітингу пам'ятник Леніну повалила і зруйнувала група людей. Під час знесення люди скандували: "Янукович, ти наступний!".Міліція спостерігала за знесенням, але не втручалася. Відповідальність за знесення пам'ятника взяла на себе ВО "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «Підприємливі кияни розпродають Леніна по 50 гривень за кіло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути