Ексклюзиви
понеділок, 09 грудня 2013 13:22

Хіба в Європі ділять бізнес за політичною приналежністю? - Петро Писарчук

Хіба в Європі ділять бізнес за політичною приналежністю? - Петро Писарчук
Фото: varta.com.ua

Сьогодні на Львівщині оголошено пікети магазинів, гіпермаркетів, які належать "регіоналам". Також мережу м'ясних магазинів "Родинна ковбаска", власником якої є теж член Партії регіонів Олег Баран. Але львів'яни багато років харчуються з цього магазину - купують тут м'ясні вироби, масло, хліб в цьому магазині.

Про це повідомляє Gazeta.ua

"Ми вдячні лідерам європейських держав за те, що вони теж підтримують підписання Україною угоди про асоціацію з ЄС в найближчій перспективі. Але ми також вимушені привернути увагу послів країн-членів ЄС, інших поважних міжнародних інституцій до нецивілізованої політичної боротьби, порушення прав і свобод членів Партії регіонів на Львівщині, - заявив сьогодні лідер львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук. - Судячи з того, що відбувається в області останнім часом, не тільки про Бога, але й про євроінтеграцію у нас вже забули. Ми кричимо, що не хочемо до Росії, а наслідуємо методи політичної боротьби "більшовиків". Хіба чимось відрізняються сесії районних та міських рад на Львівщині, які пройшли минулого тижня, від тих пленумів, на яких розправлялися з інакодумцями?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народний імпічмент як спосіб активації революції: стратегія і тактика

Як сьогодні намагаються принизити, залякати членів Партії регіонів, які не мають жодного відношення до побиття людей, а просто несуть свій хрест, бо бачать, що і опозиція не свята, - так поступали комуністи на своїх зібраннях. Але для них закони були неписані, а в Європі – закон понад усе.

Хіба в Європі ділять бізнес за політичною приналежністю, релігіях чи інших уподобаннях? Несплата податків є найбільш ганебним злочином в Європі, бо не можна любити державу, обкрадаючи її. Заклики бойкотувати бізнес регіоналів також з арсеналу минулого. Бо ще зовсім недавно виключали з комсомолу тих, хто посмів надіти американські джинси."

Писарчук нагадує про земельні махінації, про які постійно пише преса.

"Бізнес, може, дійсно потрібно пролюструвати, але варто боротися не з тими, хто створює робочі місця, платить податки, а з тими, хто розкошує, але при цьому подає декларації з мінімальними доходами, хто "бізнесує" на державних грошах, хто сидить у ратуші і за безцінь скуповує нерухомість у центрі Львова. Для цього треба проаналізувати, до яких політичних партій належать ті так звані "бізнесмени", що "сидять" на грошах з державного чи місцевого бюджету, і що вони зробили за ці немалі кошти. Давайте не будемо фарисеями і чесно визнаємо, що регіонали Львівщини до цього непричетні".

Політик закликає до цивілізовано покарання винних, оскільки це є запорукою "європейськості".

"Сьогодні навіть з церковних амвонів лунають заклики до помсти, а не до прощення. Давайте дочекаємось суду і над тими, хто спровокував насилля на Майдані Незалежності в Києві. Леніна потрібно в цивілізований спосіб позбутися не тільки на постаментах, але й в головах. Чи знають ті "герої", які вчора звалили пам'ятник Леніну в Києві, що вони один в один повторили і по формі, і по змісту те, що робили прихильники Леніна з ненависними йому пам'ятниками? Воістину, що посієш, те й пожнеш. Крім земного, є ще й суд Божий. Не забуваймо слова Христа, що тільки миротворці назвуться синами Божими. Не шукаймо простих рішень, а шукаймо миру, бо тільки в цьому запорука єдності і європейського майбутнього України."

Зараз ви читаєте новину «Хіба в Європі ділять бізнес за політичною приналежністю? - Петро Писарчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути