вівторок, 17 січня 2012 17:22

Батько 14 дітей залишається незайманим у 36 років

Батько 14 дітей залишається незайманим у 36 років

У США знайшовся чоловік, який є біологічним батьком 14 дітей, але при цьому стверджує, що жодного разу в житті не займався сексом, повідомляє NEWSru Israel.

36-річний фахівець з комп'ютерної безпеки Трент Арсено опинився в центрі уваги ЗМІ після того, як національне управління США по продуктах харчування і лікарських засобах (FDA) зажадало закриття його бізнесу - "домашнього банку сперми". За оцінкою FDA, умови зберігання товару, пропонованого Арсено, не відповідали прийнятим стандартам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марк Твен одружився незайманим у 34 роки

Але особливий інтерес до Трента журналісти стали проявляти після його одкровень під час нового авторського телевізійного ток-шоу Anderson популярного телеведучого Андресона Купера, який до цього багато років пропрацював на CNN і входить в число найбільш впливових і відомих геїв Америки.

Під час передачі Арсено і повідав, що він є біологічним батьком 14 дітей, але при цьому ніколи не займався сексом. Донор заявив при цьому, що і в 40 років, коли число його дітей може перевищити 15, він, можливо, залишиться незайманим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Британії живе 105-річна незаймана (ФОТО)

Після цих слів публіка, яка в основному складалася з жінок, зааплодувала. Але Трент зніяковів і сказав, що не розуміє, що тут може викликати захоплення.

Під час ток-шоу Тренту показали дворічну дівчинку, біологічним батьком якої він є. Чоловік явно був зворушений і сказав, що щасливий бачити цю дівчинку здоровою і оточеною турботою, а також висловив надію на те, що дитині передався його "ген співчуття".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель Джордан знову стане незайманою (ФОТО)

Хоча Арсено ніколи не займався сексом, в мережі можна зустріти згадку про "порнозірку" - повну тезку цієї людини. Насправді це все той же Трент, але "порнозіркою" він виявився помилково, просто тому, що послуги його "домашнього банку" сперми рекламувалися на сайтах сексуального змісту і на фотографії донор поставав в напівоголеному вигляді, пояснює видання.

Зараз ви читаєте новину «Батько 14 дітей залишається незайманим у 36 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути