понеділок, 15 червня 2009 17:35

Каддафі використовує забагато косметики і любить незайманих (ФОТО)

Лівійський лідер Муаммар Каддафі використовує більше косметики, аніж чотири десятки його незайманих тілоохоронниць, а також фарбує волосся. Про це пише в понеділок The Daily Mail.

Кортеж лідера лівійської революції, що минулого понеділка прибув з офіційним візитом до Риму, нічим не поступався гротесковим церемоніям, які влаштовувалися імператорами Калігулою і Нероном. Каддафі приїхав зі свитою з 300 осіб і з гігантським бедуїнським шатром, який розбив в парку просто в центрі міста. Ретельно пофарбоване і укладене за допомогою гелю волосся додає цьому 67-річному полковникові схожість з Майклом Джексоном і божевільним музикантом-вбивцею Філом Спектором, іронізує британський таблоїд.

До грудей Каддафі приколов величезну фотографію, де зображена страта лівійського лідера опору італійськими колонізаторами в 1931 році. Каддафі був одягнений в мундир із золотими еполетами і обвішаний орденами і медалями. Але найяскравіше виглядали його тілоохоронниці у формі кольору хакі і червоних беретах. "Ці дівчата тримають автомати Калашнікова, немов модні аксесуари від Gucci", - пише автор статті.

Хоча Каддафі проголошує себе основоположником ісламського соціалізму, його охорона не ховає свою красу під паранджею. Сам лівійський лідер запевняє, що ці дівчата втілюють жіночу емансипацію: "Жінок потрібно навчати битися, щоб вони не стали легкою здобиччю для ворогів". "За деякими відомостями, всі дівчата приносять клятву віддати життя за Каддафі, їм належить супроводжувати його цілодобово, і вдень, і вночі, і він наполягає, щоб вони залишалися незайманими", - відзначає газета.

За її відомостями, посада тілоохоронниць Каддафі вважається престижною. Заздалегідь кандидатки проходять в спеціальному училищі підготовку, що вимагає величезного фізичного навантаження. Ті, хто витримує ці випробування, стають висококваліфікованими кілерами, майстрами стрілянини і бойових мистецтв. "Остаточний відбір проводить Каддафі, і, хоча він запевняє, що його тілоохоронниці цнотливі, часто говорять, що він вимагає від них інтимних послуг", - пише видання.

Воно відзначає, що тілоохоронниці використовують макіяж, роблять манікюр, носять прикраси і навіть туфлі на шпильці, але їхня бойова підготовка не раз була перевірена на практиці: коли в 1998 році ісламські фундаменталісти напали в Лівії із засідки на кортеж Каддафі, одна з дівчат закрила лідера собою і загинула, а сім інших були поранені.

За матеріалами InoPressa.ru, NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Каддафі використовує забагато косметики і любить незайманих (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути