Ексклюзиви
четвер, 03 листопада 2011 16:33

Роман Ландік став батьком у СІЗО в ніч на Гелловін

Роман Ландік став батьком у СІЗО в ніч на Гелловін

31 жовтня у депутата луганської міськради 37-річного Романа Ландіка, який зараз перебуває у СІЗО за звинуваченням у побитті, народився син.

"Про народження онука мені розповіла моя жінка. Нічого толком про це не знаю. Зараз у Раді сиджу, за суддів голосую. У Могильова про це спитайте, він усе гівно викапує, все знає", - сказав кореспонденту Gazeta.ua батько Романа Ландика, нардеп від партії регіонів Володимир Ландік.

Говорити про онука він відмовився.

"За мене вже більше пишуть, ніж за Юлю Володимирівну. Кому воно потрібно? Кому воно цікаво? Кожного дня по всій Україні народжується багато дітей, от у них і питайте. Чого ви до мене прив'язалися?", - сказав Володимир Ландік і відключив телефон.

Зараз дружина Романа Ландіка Ганна Тукіш разом з сином знаходиться у луганському міському пологовому будинку. З лікарні їх випишуть наступного тижня.

Ганна Тукіш на 17 років молодша від свого чоловіка. Кажуть, вони подали заяву до РАГСу після того, як Ганна завагітніла.

"Роман і Аня до весілля зустрічалися 4 роки. Здається, вони познайомилися на якійсь вечірці. Аня дуже скромна і просто дівчина. Навчається у Східноукраїнському університеті імені Володимира Даля. Її батько раніше працював в міліції, тепер він — пенсіонер. Мати і досі працює у обласному водоканалі. Їхнє весілля було спонтанним. Роман запропонував Ані вийти заміж після того, як дізнався про її вагітність", - розповіла подруга Ганни Тукіш.

Пара побралася у травні. Святкували у заміському клубі "Тефліс". Біля входу чергували охоронці з автоматами. Наїдки готував повар з Італії. Юлія Тимошенко подарувала молодятам нитку перлів. А дядько Романа нардеп Валентин Ландік — автомобіль "бентлі".

Зараз ви читаєте новину «Роман Ландік став батьком у СІЗО в ніч на Гелловін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути