Ексклюзиви
вівторок, 29 травня 2007 12:26

Модель Джордан знову стане незайманою (ФОТО)

Британська гламурна модель Кеті Прайс, відома більше під псевдонімом Джордан, планує після народження третю дитину зробити собі відразу декілька пластичних операцій.

Прайс, яка цього літа повинна народити другу дитину від свого чоловіка Пітера Андре, збирається відразу з пологового відділення відправитися в операційну, щоб зменшити груди, збільшити губи і навіть відновити невинність.

Вже зірка, що не раз лягала під ніж, розповіла: "Після народження третьої дитини груди у мене обвисли, тому я хочу їх підтягти і зменшити. А ще мене знову зроблять незайманою. Це буде подарунок для Піта".

Джордан і співак Пітер Андре одружилися в 2005 році. Тоді ж у них народився перший син, якому дали ім"я Джуніор Сава Андреас.

У Прайс також є 7-річний син Харві Денієль, що народився від її швидкоплинного роману з футболістом Дуайтом Йорком. Хлопчик з"явився на світло сліпим через природженого дефекту очного нерва, повідомляє Contactmusic.

Зараз ви читаєте новину «Модель Джордан знову стане незайманою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути