субота, 28 червня 2008 21:02

Основне правило для ефективного схуднення

Основне правило для ефективного схуднення
Є одне правило ефективного і стійкого схуднення. Воно дуже просте, але рідко дотримується більшістю людей. Успішна зміна композиції тіла вимагає часу, проте, люди намагаються дійти до бажаної ваги щонайшвидше. Швидке зниження ваги - це самообман, нагадує автор порталу Tribunsky.RU. Чи не тому ми маємо такий високий рейтинг ожиріння? Ті, хто страждають на ожиріння кидаються з однієї дієти в іншу, стикаються з черговою невдачею і в результаті відмовляються від поставленої мети.

Йдучи назустріч побажанням покупців, харчові компанії бомбардують їх пропозиціями харчових добавок, що обіцяють допомогти скинути 10-20кг за місяць, але така стрімка зміна композиції тіла примушує організм чинити опір вам на кожному кроці. У нього в розпорядженні є дуже сильні механізми захисту. Різку зміну калорійності живлення організм сприймає як загрозу своєму існуванню і починає контратаку. Він переходить в режим голодування і економить кожну калорію. Мозок постійно нагадує вам, що так робити не можна, що дієта дуже важка, що необхідно знову почати їсти.

Щоб цього не відбулося, необхідно вносити плавні зміни до дієти і спортивного режиму - скорочуйте калорії поступово, а тренувальне навантаження збільшуйте дозовано, щоб дати можливість організму спокійно адаптуватися до нових умов і неспішно змінити композицію тіла, повідомляє neboley.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Основне правило для ефективного схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути