середа, 31 жовтня 2007 16:09

Олександрі Ніколаєнко приятель подарував "Верту" за 30 тисяч доларів

 

Компанія "Верту", підрозділ "Нокія", мобільні телефони збирає вручну. Ціни високі.

Упродовж трьох місяців "Верту" користується українська фотомодель Олександра Ніколаєнко, 26 років. До цього у неї був "Нокія 8800" — тонкий слайдер з іржостійкої сталі. Дисплей захищений міцним склом.

— Це надзвичайно зручний і простий у вжитку телефон, — каже Ніколаєнко.

"Верту" із золотим корпусом вартістю $30 тис. їй подарував американський бойфренд. Ніколаєнко часто буває в США. Там користується мобілкою "Блекбері" за $950. Нещодавно придбала за $1000 ще й "Айфон" компанії "Епл". Завантажила в нього свої фото й використовує як фотоальбом.

— Вона чудово розуміється на комунікаціях, завжди носить усі три телефони з собою. А слайдер "Нокія" тримає на запас, — пояснює прес-секретар Олександри Ніколаєнко.

Червоний "Верту Феррарі" модель Інна Цимбалюк, 22 роки, отримала в подарунок до дня народження. Ціна $6 тис. Користується цим телефоном уже півтора року.

— Подобається його функція "особистий телефонний консьєрж", — каже Інна. — Я часто подорожую за кордоном. Там зі свого мобільника бронюю номери в готелі, столики в ресторані або квитки в театр.

Корпус та екран "Верту Феррарі" виготовлений із сапфірового скла, тому не розбивається. "Верту" мають тенор Володимир Гришко та син президента Андрій Ющенко.

Компанія-виробник дає довічну гарантію. Ремонтує, міняє деталі і програмне забезпечення безкоштовно. Тому дорогий телефон себе виправдовує, запевняють його власники.

Дизайнерка Діана Дорожкіна, 36 років, стала обличчям компанії LG. Тому користується мобільником цієї ж марки — "LG Prada". Його їй теж подарували.

Функція "особистий телефонний консьєрж" дозволяє бронювати номер у готелі за кордоном

— Я дуже люблю його за стильність і компактність, — каже вона. — У нього чорний корпус, тому ідеально підходить до будь-якого одягу.

Дорожкіна користується "LG Prada" близько півроку. У нього великий сенсорний екран майже на всю передню панель. Через нього можна управляти всіма функціями. Коштує "LG Prada" близько $1000.

Актор Богдан Бенюк, 50 років, постійно користується "Нокія".

— Мобілку мені подарував 19 грудня Святий Миколай, — сміється Бенюк. — Він мені подобається за україномовне меню.

Апаратом користується більш як рік. Не може сказати, яка саме модель у нього. Попередню "Нокія" випадково розбив.

— Я їх мав уже... скільки? — запитує в сина Богдана.

— Здається, шість. А тепер маєш два, — відповідає Бенюк-молодший.

Танцівниця Олена Шоптенко, 19 років, також користується "Нокія". Телефони дівчина не купує.

— Мені їх дарують, — каже Олена. — Номер моделі не беруся сказати, здається, 6888. Це чорний лакований слайдер. У нього зовсім не жіночий вигляд.

Користується ним другий тиждень. Попередній, "Нокія 7390", у неї вкрали.

Співак Віталій Козловський, 22 роки, — прихильник "Мотороли". Моделлю К1 користується рік. Трубку завтовшки 16 мм придбав під час гастролей. Подобається йому функціональністю та стильним виглядом. У Києві такий коштує від $460.

— У нього хороша якість зв"язку, — запевняє.

Також Козловський користується сріблястою розкладачкою "Нокія". Її подарував друг — музичний продюсер. Називати його прізвище Віталій відмовився.

— Це був несподіваний подарунок, — продовжує. — Я розповів другові, що збираюся поміняти телефон, от він і зробив мені презент.

Зараз ви читаєте новину «Олександрі Ніколаєнко приятель подарував "Верту" за 30 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути