неділя, 27 травня 2018 05:28

Виявили звички, що роблять людей успішними

Виявили звички, що роблять людей успішними
Успішні бізнесмени зранку часто медитують. Для цього прокидаються точно за дзвінком будильника і не дозволяють собі полежати у кроваті зайвий час. Фото: Kenguru

Дослідники виявили, що більшість успішних підприємців мають однакові звички.

Найпростіша спільня їхня звичка - повноцінний сон. Вони лягають близько 23 години, а прокидаються орієнтовно о 6:30. При цьому після дзвінка будильника не ніжаться у ліжку додатковий час, пише "Іndependent".

"Більшість людей, з якими ми розмовляли, відразу встають і починають свій день. І не витрачають час на "полежати в ліжку ще трохи", незалежно від того, користуються вони смартфонами чи ні. Проте люди творчих професій починають свій день повільніше, ніж ті, хто працює в комерції", - сказав Бенджамін Сполл, один з авторів книги "Моя ранкова рутина: як успішні люди починають свій день натхненними".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали звички, які заважають бути щасливими

Під час роботи над виданням письменники спілкувалися із 300 підприємцями і топ-менеджерами. Останні зранку віддають перевагу медитації, а активні тренування проводять після обіду або ввечері.

Олеся Василець з Луганська у 2014 році переїхала в місто Ірпінь Київщини з тисячею гривень в кишені. Вступила на бюджет у Києво-Могилянську академію та заснувала три успішних бізнес-проекти. Серед них - школа східного танцю, англомовні курси та тренінги із мікробізнесу. Як жінка досягла таких успіхів - в матеріалі Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Виявили звички, що роблять людей успішними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути