середа, 23 травня 2018 07:25

Назвали звички, які заважають бути щасливими

Щоб стати щасливими, необхідно позбавитися від чотирьох щоденних звичок.

Позитивного мислення замало, каже теоретик і практик з питань лідерства Лолі Даскал, пише nv.ua.

Автор: Книга жизни
 

Фахівець називає чотири щоденні звички, які заважають щастю.

Ігнорування своїх обов'язків.

"Ігнорування своїх обов'язків наносить непоправну шкоду щастю. Необхідно вирішувати проблеми у своєму житті і нести відповідальність за свої вчинки і дії. Це форма самодопомоги, від якої ні в якому разі не можна ухилятися", - каже бізнес-коуч.

Постійні скарги.

"Якщо часто скаржитися на життя, то мозок фокусується на негативних аспектах життя. Замість цього акцентуйте увагу на позитивних моментах. Пам'ятайте, що ви маєте право впливати на будь-яку ситуацію і можете змінити все, що не подобається ", - радить Даскал.

Невпевненість у собі.

"Невпевненість в собі - це серйозна перешкода для успішного і щасливого життя. Вона викликає занепокоєння, страх і утримує від використання всіх можливостей. Спробуйте повернути впевненість у собі і позбавляйтеся від страху за допомогою позитивного мислення і роботи над собою", - каже практик з питань лідерства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психолог пояснив, чому люди конфліктують

Постійний контроль.

"Контроль - це ілюзія. Насправді ви можете контролювати тільки себе. Відпустіть ситуацію, дайте подіям у житті відбуватися природним чином. Ви будете здивовані, як зміниться ваше життя і наскільки щасливішими ви станете", - підсумовує Лолі Даскал.

Якщо опинилися на дні ями — перестаньте копати, вважає психолог і мотиваційний спікер Алла Клименко. Визнайте і прийміть ситуацію, у якій опинилися. Це не означає, що ви хочите у ній залишитися. Це означає, що ви відкрили очі та готові діяти.

Зараз ви читаєте новину «Назвали звички, які заважають бути щасливими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути