Ексклюзиви
четвер, 26 січня 2012 16:51

Нові черевики з GPS-датчиком можуть стежити за власником

Нові черевики з GPS-датчиком можуть стежити за власником

Компанія Aetrex початку продаж взуття із вбудованим у підошву правого черевика GPS-датчиком, який дозволяє відстежувати її власника в режимі реального часу. Представлене ??як жіноче, так і чоловіче взуття кількох фасонів. Обійдеться воно в 300 доларів за пару плюс оплата послуг GPS згідно тарифного плану.

Відстежувати місце розташування власника черевиків можна на спеціальному сайті - саме за цю послугу і необхідно щомісяця вносити від 30 до 40 доларів. У разі, якщо людина покидає задану зону, за якою спостерігають, надходить сигнал, повідомляє CNet. Реалізація взуття з датчиками GPS стала можлива після того, як восени 2011 року вона пройшла обов'язкову сертифікацію у Федеральній комісії зв'язку США (FCC).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Льодоступи одягають на взуття зі шпильками

Зона дії послуги Aetrex покриває США за винятком Аляски і Гаваїв, уточнює сайт виробника взуття. На думку фахівців Aetrex, вона стане в нагоді в першу чергу людям, що страждають на хворобу Альцгеймера, яка характеризується розладами пам'яті. У такому випадку близькі або опікуни хворого зможуть завжди знати, де перебуває їх підопічний.

Зараз ви читаєте новину «Нові черевики з GPS-датчиком можуть стежити за власником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути