четвер, 26 липня 2007 18:01

"Нокія Луна" попереджає про блискавку

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Директор столичного магазину ”Мобілочка” Лілія Бровар показує новинку від ”Нокії” — модель 8800. Такий телефон коштує 6700 гривень. У ньому компанія вперше поставила роз’єм мікро-USB
Директор столичного магазину ”Мобілочка” Лілія Бровар показує новинку від ”Нокії” — модель 8800. Такий телефон коштує 6700 гривень. У ньому компанія вперше поставила роз’єм мікро-USB

У київських магазинах з"явилася "Нокія 8600 Луна". Цей слайдер дуже схожий на "Нокію 8800 Сірокко", що вважається однією з найміцніших.

— У "Луні" відсувна кришка зроблена з димчастого скла. Коли йде виклик, під нею ніби починає пульсувати місячне сяйво, — розповідає 22-річна Лілія Бровар, директор магазину "Мобілочка", що у ТЦ "Інтервал-плаза" біля станції метро Либідська.

Корпус телефону зроблений із хрому, сталі й титану. Має 2-мегапіксельну камеру, радіо і МР3-плеєр. 128 вбудованих мегабайтів можна збільшити, якщо докупити картку пам"яті.

— У цьому телефоні є ще одна цікава функція, — продовжує Лілія Бровар. — Він може відслідковувати блискавки. Спеціальна програма аналізує сигнал і попереджає господаря про відстань до блискавки.

У цій моделі "Нокія" вперше поставила роз"єм мікро-USB. Через нього можна і заряджати трубку, і передавати інформацію на комп"ютер.

Зараз ви читаєте новину «"Нокія Луна" попереджає про блискавку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути