Ексклюзиви
четвер, 14 вересня 2017 08:51

Не Apple єдиною. Відомі бренди, які зняли рекламу в Україні

Не Apple єдиною. Відомі бренди, які зняли рекламу в Україні
Актори серіалу Гра престолів на Андріївському узвозі столиці. Фото: кадр з відео

12 вересня на презентації популярного смартфона iPhone 8 глядачі почули українську мову. Річ у тім що рекламу "розумного годинника" Apple Watch Series 3 зняли на центральному столичному вокзалі.

Серед іноземних музикантів вже давно стало популяно знімати кліпи в Україні. Нині ж вітчизняні пейзажі освоюють і виробники реклами.

Французький режисер Франсуа Руссель, відомий завдяки кліпам, які він знімав для The Rolling Stones, Snoop Dog і Мадонни, зняв рекламу для італійського бренду Diesel. Головною локаціє для зйомок став недобудований Подільський мостовий перехід у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як у Києві знімають "Ворошиловград"

У столиці, зокрема на станції метро Видубичі рекламний ролик під назвою "Timeless, The Film" зняла французька компанія Lacoste.

Компанія зі США Motorola теж зняла рекламу у Києві. Локаціями для зйомок стали станція метро Житомирська, вагон столичного метрополітену, аеропорт Київ, дах бізнесцентру та інші.

Дарницький міст, НСК Олімпійський, Поштова площа та автодром Чайка у столиці, стали головними локаціями для зйомок реклами спорткара Nissan GT-R

На Андріївському узвозі столиці актори серіалу Гра престолів знялись у рекламноу ролику за мотивами серіалу. Такий рекламний ролик замовила британська компанія-виробник систем для приготування напоїв в домашніх умовах SodaStream.

У рекламі знялись: ісландський актор Хафтор Бьернссон, що грає роль Григора Клигана (Гора) і Ханна Уеддінгемон, яка грала Септу Унеллу.

Зараз ви читаєте новину «Не Apple єдиною. Відомі бренди, які зняли рекламу в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути