четвер, 18 вересня 2008 22:01

Названа головна річ в стосунках

Давно було помічено, що жінки дуже цінують в своєму обранцеві почуття гумору. Учені із США вирішили з"ясувати, чи так важливе в стосунках почуття гумору. Виявилось, що важливе. При цьому, як відзначають учені, жінка цінує в чоловіку здатність розсмішити її, а чоловік в жінці цінує, що вона розуміє його жарти і сміється над ними.

У першій частині експерименту взяло участь 200 чоловік. Жіночій половині показали фотографії молодих людей з прикріпленими до них ним листками з підписом. На деяких фотографіях, підписи були смішними, а на деяких звичайні, без натяку на гумор.

Жінки віддали перевагу молодим людям, під фотографіями яких красувалися смішні написи. На думку жінок, такі чоловіки по фотографії здавалися добрішими, доброзичливішими, популярнішими, інтересними. А ось на думці чоловіків про жінок ніяк не відбився сенс підписів до фотографій.

У другій частині досліджень взяло участь 130 чоловік. Кожному було запропоновано уявити собі двох людей. Одна з уявних людей постійно жартує, а інший сміється над жартами першого. Після цього, дослідники запитували, з якою з двох людей випробовуваний швидше б погодився побудувати стосунки. Жінки вибрали "веселуна", а ось чоловіки віддали перевагу "цінителеві жартів".

Учені вважають, що жінка несвідомо шукає чоловіка з почуттям гумору, оскільки це говорить про його активний і здоровий мозок. Це означає, що можливе майбутнє потомство отримає від батька здорові гени і так же, як і батько, володітиме інтелектом і творчими здібностями, повідомляє Не Болей.
Зараз ви читаєте новину «Названа головна річ в стосунках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути