пʼятниця, 21 жовтня 2011 16:51

Найкращим туалетом стала вбиральня з автоматичними сушарками і диваном

Найкращим туалетом стала вбиральня з автоматичними сушарками і диваном

У США оголосили лауреата премії "Краща вбиральня Америки" (America's Best Restroom Award). Володарем призу стала туалетна кімната в чиказькому Музеї природної історії імені Філда, пише Chicago Tribune. За десять років існування премії чиказький туалет нагороджений вперше.

Вбиральню в Музеї імені Філда відзначили за просторі приміщення, гарне оформлення, екологічні автоматичні змішувачі та сушарки, а також за наявність кімнати матері й дитини з диваном та інші зручні й практичні речі. У виставковому залі зазначили, що задоволені присудженням музею нагороди за кращий туалет.

Крім Музею імені Філда засновники премії "Краща вбиральня Америки" також відзначили туалет в Центрі театрального мистецтва місті Скотсдейл, штат Арізона (друге місце). Арізонський туалет привернув увагу критиків своїм дизайном - на підлозі в туалеті покладена мозаїка, а освітлення може міняти кольори з блакитного на зелене й золотисте.

Третє місце в списку кращих туалетів США зайняла президентська пересувна вбиральня в Шантільї, штат Вірджинія. Цей туалет був спеціально зведений з нагоди інавгурації Барака Обами в 2009 році.

Зараз ви читаєте новину «Найкращим туалетом стала вбиральня з автоматичними сушарками і диваном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути