четвер, 19 січня 2012 12:29

Найдорожчу візитку в світі оздобили діамантами

Компанія Black Astrum випустила найдорожчу в світі візитну картку Signature Card, інкрустовану діамантами. Раніше вже з'являлись візитки з карбону або золота, але дорогоцінні камені використовуються вперше.

"Signature Card дозволить представити себе в найвигіднішому світлі, - розповідає автор концепції Суфьян Хавайо. - Дизайн кожної картки в наборі - унікальний". На виготовлення комплекту карт іде 30 карат діамантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найдорожчий десерт оздоблений золотом і діамантами коштує $34 тис

Творці впевнені, що їхній продукт буде до смаку найзаможнішим капіталістам Європи, Близького Сходу та Азії. За словами Хавайо, серед тих, хто виявили інтерес є кілька американських знаменитостей і бізнесменів з транснаціональних корпорацій. Однак зараз замовити Signature Card можна тільки за спеціальним запрошенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найдорожчим брендом світу стала Coca-Cola з капіталом у $ 72 мільярди

Дорогоцінні візитні картки продаються в наборах з 25, 50 і 100 штук. Вартість однієї візитки становить близько 1000 фунтів стерлінгів (більше 1500 доларів).

Картка серії Signature Card виготовляється з тонкого листа металу із заокругленими краями. На одну партію йде алмазів загальною вагою не менше 30 карат.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчу візитку в світі оздобили діамантами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути