Ексклюзиви
понеділок, 31 жовтня 2011 10:21

На віртуальному ярмарку можна отримати знижки та поторгуватись за нову річ

На віртуальному ярмарку можна отримати знижки та поторгуватись за нову річ

У Франції відкрився перший у світі інтернет-ярмарок.

Новий сайт у Всесвітній мережі пропонує своїм відвідувачам прогулятись віртуальною експозиціэю, що представляє продукцію понад 120 французьких компаній.

"Наше завдання полягало в тому, щоб створити інтернет-сторінку, на якій були б представлені товари дрібних і середніх підприємців. Проект був названий ярмарком", - розповів Крістоф Мініє, представник Aerial Conseil - невеликої фірми з французького міста Нант, яка займалась розробкою сайту .

Перш ніж робити покупки, необхідно пройти процедуру реєстрації. Після цього відвідувач інтернет-базару потрапляє у віртуальний виставковий центр. Перед ним відкриваються кілька павільйонів: Меблі, Спортивні товари, Гастрономія, Косметика та Послуги. Кожен з них розділений на п'ять секцій за типом пропонованої продукції. Так, наприклад, в павільйоні Послуги можна вибрати компанії, що займаються готельним бізнесом, або спеціалізуються на організації подорожей.

Усі фірми мають власні віртуальні стенди. На них представлені відеоогляди товарів, відгуки покупців, рекламні брошури. Тут же можна і замовити вподобану річ. Причому продавець, як і на звичному базарі, пропонуватиме вам знижку. Якщо набридне бродити по павільйонах, до послуг відвідувачів - віртуальний концертний зал: глядачі можуть вибирати відеозаписи концертів і поспілкуватися з музикантами в режимі онлайн через соціальну мережу Facebook.

На розробку інтернет-ярмарку Aerial Conseil витратила близько 100 тисяч євро. Оренда стенду на ній обійдеться продавцю в 600-1200 євро. Віртуальний базар буде відкритий для відвідувачів до 20 листопада цього року.

Зараз ви читаєте новину «На віртуальному ярмарку можна отримати знижки та поторгуватись за нову річ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути