Ексклюзиви
пʼятниця, 22 червня 2012 15:37

На велорікші у Львові катають за 100 гривень

У Львові появилася нова послуга для туристів. Їх кататимуть на велорікші. Такий засіб пересування до міста привіз підприємець Євген Оганов.

"Ідея щось таке зробити у Львові в мене виникла три роки тому, - розповів чоловік. - І лише рік тому побачив велорікші за кордоном. Вони є у багатьох великих Європейських містах. Виготовляє велорікші один німецький завод. Вони осучаснили дизайн індійського транспорту. Роблять їх тільки під замовлення. Одна велорікша вартує 8 тисяч євро. Можна було ще в китайців замовити. Але я вирішив не ризикувати з якістю. Найважче було провезти її через кордон. Наші митники хотіли оформляти велорікшу як транспортний засіб. Ледве вдалося їх переконати, що це велосипед. Просто незвичної конструкції."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Суддя – під***!" - кричали після матчу у Львові

Велорікша ззовні нагадує яйце. Таку форму має пластиковий корпус під яким є велосипедна конструкція. Спереду змонтовано сидіння для водія. Позаду два місця для клієнтів. Тримається вся конструкція на трьох велосипедних колесах. Також вона обладнана електродвигуном.

Наразі курсує велорікша від площі Ринок по маршруту через проспект Свободи-вулицю Сербську-вулицю Вірменську і назад на площу. Вартує поїздка для двох сто гривень. Якщо пасажир один — платить 80 гривень.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Провідну неділю львів'яни їли паски та яйця на Личаківському кладовищі

"Наша сім'я побувала вже в багатьох містах України, - сказала Оксана Ружик з Чернігова. - Але тільки у Львові ми побачили, що таке справжнє туристичне місто. У вас багато розваг, різних цікавинок. Але велорікша це взагалі щось унікальне. Навіть спочатку не знала як до цього приступити."

Зараз ви читаєте новину «На велорікші у Львові катають за 100 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути