пʼятниця, 28 грудня 2012 10:46

На Новий рік не можна подавати на стіл страву з кістками

На Новий рік не можна подавати на стіл страву з кістками
Фото: l-travel.com.ua

На більшість забаганок у Новорічну ніч може не вистачати грошей. Зате на столі не варто економити. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла в інтерв'ю харківський астролог Олена Максимова.

Що не варто робити у Новорічну ніч?

Не варто загадувати нереальні бажання і будувати наполеонівські плани, які вимагають сил, коштів, часу. Ризикуєте переоцінити свої можливості і просто фізично не змогти реалізувати задумані на новорічну ніч плани. Не варто замислювати занадто складні сюжетів і велику кількості розваг, які вимагають тривалої підготовки. Експромту може не вийти.

Також у Новорічну ніч сховайте подалі піротехніку. Навіть бенгальські вогники і хлопавки будуть небезпечними. Триває вогненебезпечний період, бо Сонце в сусідньому градусі буде знаходиться у сполученні з Плутоном. А ця планета відповідає за руйнування. Не варто лягати спати з увімкненою гірляндою. Навіть вона цієї ночі буде становити небезпеку.

Що краще одягти жінці у Новорічну ніч?

Жінка цієї ночі повинна виглядати ніжною. Добре, якщо приталену сукню прикрашатимуть біжутерія, мереживо. Сукня повинна бути світлою і легкою з мінімальною кількістю великих і складних прикрас. Любителям темних відтінків краще зупинитися на синьому. Одяг повинен вигідно підкреслювати спину і талію жінки. Не варто вбиратись у штани і масивні светри. Поверх сукні можна одягти кофтину легкої ажурної в'язки.

Якими повинні бути зачіска і макіяж?

Волосся краще розпустити. Не підійде важкий і яскравий макіяж. Акцент зробіть тільки на очах.

Яким аксесуарам віддати перевагу?

Як ніколи доречним буде пояс, але не шкіряний. Протипоказані металеві пряжка, масивні ґудзики і застібки. Якщо вибираєте між золотом і сріблом, то краще віддати перевагу останньому. На шию краще нічого не одягати. Можна пустити на груди довге намисто з перлів.

Як повинен вдягтися чоловік?

Чоловікам не рекомендовано одягатися суворо, їх одяг має бути з елементами пустощів - розстебнутий комір, приспущена краватка з веселою аплікацією. Образ доповнить розпатлана зачіска.

Чого не можна їсти у Новорічну ніч?

Не налягайте на здобу. Не варто пекти пироги, булки, пишний домашній хліб. Не можна подавати на стіл страви з кістками - рибу і м'ясо. Холодні блюда не повинні бути занадто жирними. Купіть багато хорошого сиру різних сортів. Сирокопчену ковбасу замініть на нарізку з буженини. Бутерброди робіть зі свіжого батона. Страви прикрашайте базиліком і м'ятою. З десертів доречними будуть свіжі фрукти та еклери з легким кремом. З випивки краще підійдуть мартіні і солодке десертне вино.

Коли доречніше сідати за стіл?

Опівночі з 31 грудня 2012 на 1 січня 2013 в Києві буде остання хвилина Марса, а ось в 00:01 хвилину починається година Сонця. Марс і Сонце не суперечать один одному - дві вогненні планети.

Краще провести вечір у формі маскараду. Тоді ми зможемо наші недоліки виставити як щось забавне. Підійде одяг, який ілюструє старовину, казки - лицарські бали. Можна перетворити свій будинок у казкове приміщення.

 

Зараз ви читаєте новину «На Новий рік не можна подавати на стіл страву з кістками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути