четвер, 27 грудня 2012 16:56

Дід Мороз жартує з дітьми у своїй приймальні в Києві
6

Фото: Фото: Олег Жмаченко

"Олічка, я ж забула тебе причесати. Ти хоч трохи волоссячко прибери, бо тебе зараз фотографуватимуть", - жінка, на вигляд років тридцяти, крутиться навколо доньки. За кілька хвилин заводить її у приймальню Діда Мороза, що працює в київському "Домі освіти та культури "Майстер Клас". Приміщення знаходиться на вулиці Лаврська, 16а.

У черзі до Діда Мороза стоять 10 дітей від 3 до 6 років. Найстаршій дівчинці на вигляд — близько семи. На дерев'яній лаві в кутку кімнати розсідаються батьки.

"Ну що, дітки? Заспіваєте дідусеві пісеньку? Бо подарунки треба заслужити, - каже Дід Мороз.

Він сидить за столом у високому кріслі, обтягнутому червоною тканиною. Поряд — стіл із пакунками подарунків, камін і ще два червоних крісла. У них сідають, щоб сфотографуватися. Кімната оздоблена різнокольоровими лампочками, гілками ялини і новорічними іграшками-кульками. У кутку стоїть велика дерев'яна скриня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів'янка колекціонує листівки від незнайомих людей з усього світу

Діти по черзі розповідають віршики. Потім хором заводять "В лесу родилась елочка". Поки вони співають, Дід Мороз підписує кожному по листівці, виймає і роздає цукерки із великого червоного мішка, що стоїть поряд зі столом. Встає з-за стола і збирає усіх дітей біля каміну для колективної фотографії. Далі фотографується з кожною дитиною окремо.

"Перед Новим Роком ми вирішили дати дітям можливість познайомитися з головним героєм і чарівником свята, - каже Олена Онишків, працівник "Майстер Класу", - Кожну дитину питаємо, що вона мріє отримати на Новий рік. Батьки можуть забігти до Діда Мороза перед зустріччю з донькою чи сином і покласти йому в мішок подарунок, про який дитина давно мріяла. Тоді Дід Мороз виймає дарунок із мішка і вручає дитині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За 50 гривень Дід Мороз 10 хвилин говорить з дитиною по Cкайпу

"Усі діти йдуть від мене щасливі й задоволені. Ніхто не йде без подарунка, - каже Дід Мороз, піднімаючись з-за стола, - Більшість у мене щиро вірять, а ми цю віру підтримуємо і даруємо дітям радість. Колись мама привела 12-річного хлопця, який дивився на мене здивовано і зачаровано. У своєму віці щиро вірив, що я — справжній.

Приймальня Діда Мороза у "Майстер Класі" працює в будні з 16 до 20 години. У вихідні — з 12 до 17. Щоб відвідати приймальню, батьки платять 80 гривень. У вартість входить розмова, жарти із Дідом Морозом, колективне фото і солодкі подарунки.

 

Зараз ви читаєте новину «Дід Мороз жартує з дітьми у своїй приймальні в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути