вівторок, 01 листопада 2011 11:42

На Хелловін горіло горище в Академії магічних мистецтв
9

Фото: Фото: Reuters

Пожежа завдала шкоди одній з головних визначних пам'яток Лос-Анджелеса - штаб-квартирі американської Академії магічних мистецтв, відомої під назвою "Чарівний замок".

Як передає ИТАР-ТАСС, вогонь спалахнув на горищі будівлі. Ніхто не постраждав, але "Чарівному замку" завдано значної шкоди.

Причина пожежі встановлюється. Уранці в понеділок, 31 жовтня, на горищі "проводились ремонтні роботи", повідомила газета The Los Angeles Times.

Будівля, яка своїми башточками і загостреним дахом нагадує середньовічний замок, була побудована банкіром Роллін Лейном в 1909 році. Другого січня 1963 там прописалась академія, яка влаштувала в особняку "найнезвичайніший у світі приватний клуб".

Доступ до нього відкритий тільки для членів (і їх гостей), число яких за минулі роки збільшилось зі 150 до близько 5 тисяч осіб. Візуально двері в "Чарівному замку" відсутні, проникнути всередину можна тільки через таємний вхід.

Для гостей, які повинні бути старшими 21 року та мати при собі посвідчення особи й дотримуватись суворого дрес-коду, щовечора влаштовуються виступи провідних фокусників та ілюзіоністів, організовуються вишукані частування.

Вистави там регулярно давали покійні нині Даі Вернон, Марк Уїлсон, Джей Оз, Джонні Платт, а також відомі фокусники-любителі, в тому числі актори Кері Грант, Стів Мартін, Джонні Карсон і Ніл Патрік Херріс.

Зараз ви читаєте новину «На Хелловін горіло горище в Академії магічних мистецтв ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути