четвер, 09 липня 2009 09:30

Президент Індонезії здолав чорну магію і переміг на виборах

Президент Індонезії здолав чорну магію і переміг на виборах

Нинішній президент Індонезії Сусіло Бамбанг Юдхойоно з великим відривом переміг на президентських виборах у середу. Про це свідчать оприлюднені в четвер попередні дані виборчої комісії.

В результаті підрахунку голосів зі 100 виборчих дільниць, Юдхойоно лідирує з 60,72% голосів, а його опоненти Мегаваті Сукарнопутрі і Юсуф Калла отримали 29,67% і 9,62% голосів відповідно.

Офіційні результати виборів будуть оголошені тільки 25 липня, проте вже зараз можна сказати, що в проведенні другого раунду виборів необхідності не буде.

У виборах взяли участь близько 176 мільйонів індонезійців, в країні було відкрито більше 450 тисяч виборчих дільниць.

На пост глави держави претендували три кандидати - нинішній президент 59-річний Сусіло Бамбанг Юдхойоно, колишній президент країни Мегаваті Сукарнопутрі і чинний віце-президент Юсуф Калла.

Юдхойоно представляє засновану ним Партію демократів, кандидатом на посаду віце-президента в його команді є колишній міністр економіки і колишній директор Центробанку Будіоно.

Нагадаємо, напередодні президентських виборів Сусіло Бамбанг Юдхойоно звинуватив своїх опонентів у використанні проти нього чорної магії. Його супротивники вважали подібні звинувачення ознакою паніки. В той же час, в таборі президента стверджують, що заява про магію базується на його реальному життєвому досвіді.

За матеріалами: РИА "Новости", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Президент Індонезії здолав чорну магію і переміг на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути