Ексклюзиви
пʼятниця, 04 травня 2012 11:57

Маленька британка пожертвувала своє волосся дівчатам, хворим на рак

Маленька британка Кілі Томас вирішила віддати 50 сантиметрів свого волосся на перуки для дівчаток, які втратили своє волосся через лікування хіміотерапією. Сама Кілі хворіє на синдром Дауна. Досі вона жодного разу не стриглася і старанно доглядала за своєю білявою косою. Розповідає The Sun.

"Я відріжу мій хвостик та віддам його бідолашним дівчаткам, у яких зовсім немає волосся", - хвалилася Кілі.

"Попри свої труднощі в навчанні, Кілі завжди була дуже незалежною юною дівчиною. Вона навчила мене, що байдуже, які в тебе обставини, завжди є місце для допомоги іншим, - розповіла мама Кілі. - Ось чому я та багато інших людей схиляємось перед нею, незалежно від того, яку зачіску вона вирішить носити."

Жінка була здивована, коли донька сама заговорила про те, що хоче віддати свої довжелезні коси на доброчинність, адже досі Кілі лише сердилася на пропозиції постригтися.

Мама дівчинки одразу ж віднайшла компанію Little Princess Trust, яка надає перуки онкохворим дітям.

"Я показала Кілі веб-сайт і пояснила, що чимало бідних дівчат, які лишилися без волосся, потребують допомоги. Вона заходилася стрибати з радощів. Я відчула таку гордість за мою маленьку дівчинку, що ледве не розплакалася", - згадує мати.

Похід до перукарні сім'я та друзі Томасів перетворили на свято для Кілі. Мала навіть спеціально вбралася в найулюбленішу свою сукню принцеси.

Зараз ви читаєте новину «Маленька британка пожертвувала своє волосся дівчатам, хворим на рак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути