четвер, 10 жовтня 2013 07:00

Людмила Янукович у День народження наплакалася на конкурсі краси
34

Фото: Фото і відео: Тетяна Заровна

У свій День народження 9 жовтня дружина Президента відвідала фінал конкурсу "Краса без обмежень - 2013". Цей конкурс краси проводиться серед дівчат на інвалідних візках із України та ближнього зарубіжжя. Його провели в Донецьку вже в п'ятий раз.

12 фіналісток відібрали з числа більш ніж 120 дівчат, які подали заявки. Умовою для участі організатори називають не лише зовнішню привабливість претенденток, але й активну життєву позицію. У фіналі опинилися учасниці від 20 до 33 років з Львівської, Сумської, Запорізької, Київської, Миколаївської, Кіровоградської і Донецької областей, а так само - з Кабардино-Балкарії, Молдови, Росії. Усі дівчата отримали титули, а переможницею стала одеситка Олена Онищук.

Фіналісткам дісталися щедрі подарунки від спонсорів - Рината Ахметова, депутатів від ПР і КПУ - Артема Пшонки, Олексія Азарова, Тетяни Бахтєєвої, Юрія Иванющенка, Петра Симоненка. Дівчата отримали сукні і прикраси, побутову техніку. Але найціннішими називають подарункові сертифікати на купівлю німецького візка вартістю 28 тисяч гривен.

/media/video/520446/1_520446.mp4

Переможниці минулих років розповіли, що конкурсів такого рівня для дівчат з особливими потребами більше немає в СНД. Перемога змінила життя кожної - дівчата вдало вийшли заміж, отримали житло, роботу.

VIP- гостя Людмила Янукович вийшла на сцену і особисто надягла стрічку на переможницю. Дружина глави держави обсипала щедротами не лише учасниць нинішнього фестивалю і конкурсів минулих років, але і організаторів.

Зі сцени багаторазово прозвучали поздоровлення на її адресу. Пані Янукович дякували за турботу та бажали довгих років.

Один з промовців сказав про Людмилу Янукович так: "Такої дружини Президента, - яка присвятила себе служінню людям - немає ні в одній іншій країні".

/media/video/520446/2_520446.mp4

- Брати і сестри, сьогодні чудовий день - день апостола Іоанна Богослова, який мав таке щастя - Господові на плече покласти голову. Перебуваю зараз у зніяковінні від того, що мене сьогодні так сердечно тут усі вітали... Я людина скромна, і сьогоднішній день - першу половину дня – я зазвичай перебуваю в церкві. Але мені говорять: "Людмила Олександрівна, ну прийдіть…". І я прийшла. Повірте, я дуже багато буваю на різних заходах, але цей фестиваль - він дорогого коштує. Я сьогодні тут наплакалася… Адже ці дівчата - чиїсь дочки, чиїсь дружини, чиїсь матері… Звичайно, я поздоровляю усіх з участю і спасибі за такий фестиваль. Як мама, як бабуся, я хочу усім побажати, щоб наші діти і онуки нас поважали. А ми їх і так без пам'яті любимо... Хочу побажати тепла вам, добра у вашій оселі. Любіть один одного, радійте кожному дню! Усім вам бажаю вірити, сподіватися, терпіти, прощати і любити. Врятуй вас Бог, - ця промова першої леді зворушила зал, в якому перебувало більше 500 глядачів.

Організатори не забули зробити подарунки іменинниці - їй піднесли в нагороду "золоте серце", альбом та улюблені білі троянди.

- Зателефонував мій чоловік: "Ну як ти"?. "Нічого". "Добре працюєш"? Я говорю: "Батя, я стараюся". Передали мені величезний кошик квітів, і я, звичайно, його в кафедральний собор відразу ж і відправила… - розповіла Людмила Янукович про те, як її привітав з 64-м Днем народження Президент України.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Янукович у День народження наплакалася на конкурсі краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

176

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути