середа, 29 березня 2017 18:05

Любителів псів сварять за зневагу до жіночих сідниць
5

Чистоту міста асоціюють з сідницями
Фото: kobieta.pl
Чистоту міста асоціюють з сідницями
Чистоту міста асоціюють з сідницями
Чистоту міста асоціюють з сідницями
Чистоту міста асоціюють з сідницями

Противників проявів сексизму обурила реклама, яка вимагає прибирати за собаками на вулицях. На світлинах на захист чистих вулиць опублікували сідниці жінок. Їх сфотографували у той момент, коли забирали до кулька собачі відходи. Знімки публікує kobieta.pl.

"Як жінки, мусимо зазначити, що підхід є оригінальним. Проте сексистським. В час, коли жінки мусять змагатися за ряд своїх прав, толерантність, правильне ставлення вдома і на роботі, а консервативні представники влади вдаються до обмежень жінок, така компанії у Сербії підливає масла у вогонь", - пише Вероніка Плоча, автор жіночого часопису та блогер моди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пси розпізнають інтонацію звертання

Рекламні банери "Clean after your dog" ("Прибирай за своїм собакою") виготовило агенство McCann Erikson у Бєлграді. Моделями виступають виключно жінки - у спідницях та штанах.

"Виглядає, що усі жінки, які прибирають за своїми собаками, зобов'язані бути худими та мати привабливі сідниці", - підсумовує Вероніка.

Фотограф Кейт Паркер з Атланти, яка багато часу провела під час фотографування своїх дочок, помітила, що дівчата найщасливіші та найміцніші в той момент, коли захоплены найулюбленішими справами.

Зараз ви читаєте новину «Любителів псів сварять за зневагу до жіночих сідниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути