четвер, 26 вересня 2013 11:20

Криворізький силач шокує своїми величезними долонями
5

Фото: Фото: drunov.ru

Денис Циплєнков, стронгмен і чемпіон з армрестлінгу з України, відомий не тільки своєю неймовірною силою, а й своїми незвично великими долонями. Можна навіть сказати, що такі вигадані герої, як Халк і Шрек, побачивши ці руки, ще більше позеленіли б від заздрощів.

31-річний Денис народився у Кривому Розі і все своє дитинство займався у спортивних секціях та клубах. До того, як стати армрестлером, він займався підйомом гир, і домігся в гирьовому спорті значних результатів і багатьох перемог. Коли зайнявся армрестлінгом, він теж швидко вийшов на високий рівень, виграв чемпіонат світу Немірофф в 2010 і 2011 роках, окрім того, Денис володіє кількома російськими титулами чемпіона з армрестлінгу. На своєму веб -сайті Денис Циплєнков також стверджує, що має найбільший в окружності біцепс в Росії - 64 сантиметри. Зріст цього сильного чоловіка 186 сантиметрів, а вага - 140 кілограм чистих м'язів. Але найцікавіше в його статурі - це його непропорційно великі руки.

Його мізинець вдвічі товщий ніж великий палець більшості людей, не кажучи вже про решту пальців. Також у нього дуже широкі зап'ястки - 24 сантиметри в окружності, що частково пояснює його успіхи в армрестлінгу. Багато хто, побачивши фото його рук, переконані, що це фотошоп, адже виглядають вони просто неймовірно великими. До того ж, вони ще й сильні - він запросто коле волоські горіхи двома пальцями, ніби це м'який виноград.

Зараз ви читаєте новину «Криворізький силач шокує своїми величезними долонями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути