четвер, 02 жовтня 2008 13:59

Комп"ютери Apple містять шкідливі речовини

Французький дослідник, ім"я якого не називається, заявляє про те, що він виявив в комп"ютерах Apple шкідливі речовини.

Учений стверджує, що під час роботи, наприклад, комп"ютера MacPro компанії Apple утворюються пари бензолу. І хоча та кількість речовини, яка утворюється, невелика, при тривалій дії вона може привести до збільшення ризику захворювання раком.

Також дослідник приводить декілька повідомлень з сайту технічної підтримки Apple, де володарі комп"ютерів даної фірми скаржаться на те, що при роботі їх РС починає виходити дивний запах.

У компанії Apple повідомили, що вони розглядають всі скарги які до них приходять. Проте пари бензолу, ноутбуків MacbookProMacbookAir, що виділяються при роботі, ними виявлено не було.

Нагадаємо, що 14 жовтня 2008 року буде представлене нове покоління ноутбуків Macbook, а також продукт під кодовою назвою Brick (Цеглина).

Що стосується нової лінійки ноутбуків, то відомо, що Apple трохи змінила дизайн MacbookPro і поліпшила його технічні характеристики, а також відновила комплектацію. Також корпус у Macbook стане повністю алюмінієвим, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Комп"ютери Apple містять шкідливі речовини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути