пʼятниця, 02 серпня 2013 16:50

Киянки здають чоловіків у оренду - для господарства та інтиму

В інтернеті можна знайти чимало оголошень про "прокат" чоловіків. Одна дівчина здає чоловіка в якості майстра на всі руки, інша відкрито пропонує інтим.

Киянка Анастасія здає в оренду свого чоловіка - 30-річного Юрія. За професією він столяр, "може і полицю повісити, і лінолеум постелити".

"Не п'є, і руки звідки треба ростуть! Гарантую, що вам не доведеться споглядати брудні, діряві шкарпетки, слухати матюки і спілкуватися з людиною напідпитку ", - таке оголошення Вести знайшли в ЖЖ. Фото робіт додаються.

"Минулого року я народила дитину, а чоловікові довелося звільнитися. Тому придумала здати його в оренду. Якось зайшли до подруги в гості, ми пива випили і придумали здати Юру в оренду, адже він хороший столяр ", - розповідає Анастасія.

Автор: Скрін: news.bigmir.net
 

Вона сама домовляється з клієнтами, а чоловіка тільки відправляє на замовлення. У родини було вже більше півсотні замовлень.

"Частіше його замовляють чоловіки - вони працюють менеджерами і не вміють користуватися перфоратором. Мене часто запитують, чи не боюся, можуть же забрати майстра на всі руки, та ще й красивого. Пояснюю, що йдуть не до когось, а від когось, тому не боюся. З незвичайних замовлень - одна сім'я побачила в Швейцарії гарний стіл, показали фото, і Юра його зробив ", - згадує жінка.

Вона суворо заборонила чоловікові їсти і пити у чужих - мовляв, можуть напоїти і пограбувати. А розцінки у чоловіка-майстра середні по ринку.

Але є і випадки аренди чоловіків для інтиму.

Автор: Скрін: news.bigmir.net
 

"Я сильно втомлююся, і на інтимне життя не вистачає часу, сил і бажання. Він порядний, охайний, ніжний і старанний чоловік 33 років. Шукаю охайну дівчину з розумінням, якій зможу довірити коханого чоловіка, а вона допоможе нам в інтимному житті ", - пише киянка на сайті slando.

Є й більш лаконічні оголошення: "Здам чоловіка напрокат погодинно". За годину дівчина просить $ 100. Пише чому: "Де ви нормальних чоловіків знайдете, на Окружну чи що підете? А нам просто потрібні гроші на кредит, мені займатися проституцією він не дозволяє ".

Інші просто розповідають, що дуже потрібні гроші, і готові здавати подружжя в оренду, за ніч просять 3 тис. грн. Це як мінімум в два рази дорожче, ніж зняти елітну повію. Про чоловіка дружина пише - молодий, 25 років, зріст 180 см, вага - 72 кг.

Зараз ви читаєте новину «Киянки здають чоловіків у оренду - для господарства та інтиму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути