Ексклюзиви
понеділок, 07 листопада 2016 13:50

Китайці замовляють українцям цукерки з ароматом чаю
13

Автор: Прес-служба АВК
 

20 т цукерок "Бурундучок" за добу виготовляють на кондитерській фабриці АВК у Дніпрі. Фабрика відкрита для екскурсій. 2000 дітей щомісяця дізнаються секрети приготування цукерок. Після екскурсій малечі пропонують продегустувати солодощі.

Автор: Прес-служба АВК
 

Автор: Прес-служба АВК
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АВК: маленька Україна в одній компанії

Автор: Прес-служба АВК
 

На виробництві працює зо 2000 працівників. Смаколики виготовляють на швейцарському обладнанні. Однак цукерки "Асорті" фасують вручну. Щоб кожна ідеально сіла на своє місце.

Автор: Прес-служба АВК
 

"Мене попереджали, їж менше. Витримати тут важко перші три тижні, дуже багато солодкого, - говорить Олександра Безуменко, інженер-технолог. Має доньку, яка закінчує школу і сподівається, що вона продовжить династію. - Працювати на кондитерському заводі не мріяла. Я займалася спортом, малюванням. Зрозуміла, що треба змінювати свій профіль. Так я потрапила на фабрику. Тут використовую свої знання художника. Промальовую для себе зовнішній вигляд. Навіть - смак. Має смачно виглядати".

Автор: Прес-служба АВК
 

30 т цукерок "Трюфель" виготовляє фабрика за добу. Всього випускає 375 видів продукції. Ці солодощі їдять більш як у 50 країнах світу.

"Китайцям подобаються цукерки з ароматом чаю. Ізраїлю потрібен кошер. На жаль, сьогодні ми не можемо його надати, бо в Україні це дорого, - говорить директор з якості компанії Андрій Гаряжа. - Фундук нам привозять із Туреччини. Мигдаль - із Каліфорнії. Обирають спеціальний сорт, щоб підійшов під розміри цукерки".

Автор: Прес-служба АВК
 

Зараз ви читаєте новину «Китайці замовляють українцям цукерки з ароматом чаю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути