20 т цукерок "Бурундучок" за добу виготовляють на кондитерській фабриці АВК у Дніпрі. Фабрика відкрита для екскурсій. 2000 дітей щомісяця дізнаються секрети приготування цукерок. Після екскурсій малечі пропонують продегустувати солодощі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АВК: маленька Україна в одній компанії
На виробництві працює зо 2000 працівників. Смаколики виготовляють на швейцарському обладнанні. Однак цукерки "Асорті" фасують вручну. Щоб кожна ідеально сіла на своє місце.
"Мене попереджали, їж менше. Витримати тут важко перші три тижні, дуже багато солодкого, - говорить Олександра Безуменко, інженер-технолог. Має доньку, яка закінчує школу і сподівається, що вона продовжить династію. - Працювати на кондитерському заводі не мріяла. Я займалася спортом, малюванням. Зрозуміла, що треба змінювати свій профіль. Так я потрапила на фабрику. Тут використовую свої знання художника. Промальовую для себе зовнішній вигляд. Навіть - смак. Має смачно виглядати".
30 т цукерок "Трюфель" виготовляє фабрика за добу. Всього випускає 375 видів продукції. Ці солодощі їдять більш як у 50 країнах світу.
"Китайцям подобаються цукерки з ароматом чаю. Ізраїлю потрібен кошер. На жаль, сьогодні ми не можемо його надати, бо в Україні це дорого, - говорить директор з якості компанії Андрій Гаряжа. - Фундук нам привозять із Туреччини. Мигдаль - із Каліфорнії. Обирають спеціальний сорт, щоб підійшов під розміри цукерки".
Коментарі