Ексклюзиви
вівторок, 26 червня 2012 18:11

Київ обрав собі антилоготип

Київ обрав собі антилоготип
Фото: life.comments.ua

Сьогодні стали відомими результати конкурсу на найкращий антилоготип Києва. Про це йдеться в прес-релізі Центру сучасного антимистецтво.

Набрала найбільшу кількість голосів робота, створена художником з російського міста Барнаул, Іваном Румовим, який ніколи не був у Києві.

"Іван ніколи не був у Києві, але відмінно зміг охарактеризувати те, що відбувається в ньому. Напевно, це пов'язано з тим, що проблеми у наших сусідів точно такі ж ", - розповіли в Центрі сучасного антимистецтва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крім логотипу Києву оберуть і антилоготип

Офіційний конкурс логотипу міста проходив масштабно, але викликав стільки критики та обговорень, що визначити єдиний символ городянам так і не вдалося. У зв'язку з цим і було вирішено провести альтернативний конкурс на кращий туристичний логотип Києва.

Вибрати логотип могли відвідувачі соціальних мереж, які протягом декількох тижнів віддавали свої голоси за вподобаний варіант.

Нагадаємо, офіційний конкурс на найліпший логотип Києва закінчився 6 березня 2012 року, після чого між авторами різних представлених на конкурсі проектів розгорілися суперечки. Голова комісії Київської міської ради з питань культури і туризму Олександр Бригинець заявляв, що логотип Києва було обрано за рік до початку голосування. У результаті офіційний логотип Києва вирішили обирати в три тури.

Зараз ви читаєте новину «Київ обрав собі антилоготип». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути