середа, 25 січня 2012 13:01

Казахстанського чиновника зобразили на фресці біля Христа

На одну з фресок нового кафедрального собору в місті Рудному (Костанайська область Казахстану) потрапило зображення акима (глави адміністрації) області Сергія Кулагіна. Про це пише газета "Час". Чиновник зображений у натовпі людей, що зустрічають Ісуса Христа в Єрусалимі.

Можна помітити, що на фресці він зображений без окулярів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ікона Путіна замироточила

Собор Святого Іоанна Богослова, як повідомляло Алауї-ТВ, був відкритий у Рудному в середині січня. На церемонії відкриття був присутній у тому числі й Кулагін. Він зазначив, що в області за останні роки були побудовані десятки церков і мечетей. Розпис у храмі, як повідомлялося, виконали майстри російської палехської школи.

Секретар Костанайської-Рудненської єпархії Марина Корольова підтвердила, що на фресці дійсно зображений Кулагін. За її словами, владика Анатолій (єпископ Костанайський і Рудненський) не може дати коментарів з цього приводу, оскільки "терміново вилітає в Москву".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ікона Віктора Януковича" вкрилася цвіллю

Сергій Кулагін, за інформацією Tengrinews, у минулому був віце-прем'єром, міністром сільського господарства. Адміністрацією Костанайської області він керував з 2004 року. Покинув цей пост зовсім недавно: минулого тижня Кулагін був знятий з посади акима і призначений сенатором.

Зараз ви читаєте новину «Казахстанського чиновника зобразили на фресці біля Христа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути