неділя, 22 січня 2012 14:52

Ікона Путіна замироточила

"Матінка" Фотінія з Нижегородської області в Росії - засновниця секти, що почитає Путіна, заявила, що ікона прем'єра "оновилася і замироточила".

"У храмі оновилася і замироточила ікона Володимира Путіна, а також його освячений портрет. Господь дає нам такі знаки Свого благодатного присутності", - сказала Фотинія.

"Путін - це шлях для Росії. В одній зі своїх минулих життів він був князем Володимиром і хрестив Русь, тепер Володимиру Володимировичу належить заново охрестити нашу язичницьку країну! Чудо мироточення відбувається внаслідок віри народу!", - наголосила настоятелька храму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У березні Путіну згадають усе"

Нагадаємо, храм секти "путінопоклонніков" розташований в селищі Велика Єльня Нижегородської області. Перші публікації про громаду "матушки Фотинії" з'явилися ще в 2005 році. Нещодавно вона знову потрапила в поле зору ЗМІ.

Фотінія порівнює Путіна з учнями Христа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не дати Путіну жодного голосу закликали на мітингу

"За Біблією, апостол Павло був спочатку воєначальником і злісним гонителем християн, а потім став проповідувати Євангеліє. Путін під час своєї служби в КДБ теж займався не зовсім праведними справами. А коли став президентом, на нього зглянувся Святий Дух, і він, як і апостол, почав мудро керувати своєю паствою. Йому зараз важко, але він виконує апостольський подвиг", - зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «Ікона Путіна замироточила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути