субота, 26 липня 2008 14:01

Як легко жінці помолодшати на 13 років

Як легко жінці помолодшати на 13 років
До таких результатів прийшли професіонали Італійського союзу з боротьби з палінням.

Коли жінка кидає палити, за 9 місяців шкіра її обличчя стає молодшою на 13 років. Окрім того, представниці слабкої статі не повніють, як прийнято вважати, а, навпаки, в 75% випадків худнуть або зберігають ту ж вагу.

Дієтологи Лідія Левандовські та Аделе Спаравін"я з лютого до листопада 2007 року провели 2 наукових дослідження. У основу їх робіт ліг метод вивчення віку шкіри, в якому враховуються еластичність, мікрорельєф та візуальні характеристики шкіри обличчя. У першому дослідженні брали участь 200 здорових жінок, які не палять. Ґрунтуючись на отриманих результатах, учені розробили складну схему визначення віку шкіри обличчя. У 2-му експерименті, що тривав 9 місяців, взяли участь 64 жінки різного віку. Вони мали кинути палити і проходити аналізи кожні 3 місяці.

Результат виявився фантастичним: шкіра учасниць дослідження помолодшала приблизно на 13 років, а важили вони на декілька кілограмів менше, ніж в той час, коли палили, повідомляє Обзор.

Зараз ви читаєте новину «Як легко жінці помолодшати на 13 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути