середа, 25 січня 2012 11:51

Із золота і ванілі створили попкорн для мільярдерів

Компанія Berco створила попкорн на мільярд доларів.

Billion dollar popcorn створений з органічного цукру, вершкового масла від компанії Vermont Creamery, ванілі від Nielsen Massey, найдорожчої в світі солі з данського острова Лесі й прикрашений пластівцями з 23-каратного їстівного золота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найдорожчий десерт оздоблений золотом і діамантами коштує $34 тис

При цьому супердорогим попкорн роблять не тільки золоті пластівці, але й сіль, що видобувається в невеликих кількостях на згаданому острові Лесі. У середньовіччі він був центром соледобувної промисловості, однак потім видобуток солі на Лесі був заборонений через загрозу екології острова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найдорожча пляшка горілки коштує $ 3,7 млн

Крім попкорну на мільярд доларів, Berco пропонує ще такі різновиди, як попкорн з карамеллю, органічним маслом чи сіллю з острова Лесі (останній тип призначений для тих, хто веде здоровий спосіб життя, так як там немає нічого, крім солі, - ні карамелі, ні масла, ні навіть ванілі). Можна також замовити асорті з вищезазначених різновидів попкорну. Ціни на ці види попкорну набагато скромніші, ніж на Billion dollar popcorn, - від 7 доларів за кварту і трохи більше 100 доларів за 6,5 галона.

Зараз ви читаєте новину «Із золота і ванілі створили попкорн для мільярдерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути