середа, 25 січня 2012 10:47

Італійський мільйонер був асистентом для столичного ілюзіоніста
11

Фото: Фото: Наталя Чубенко

Столичний ілюзіоніст Віталій Горбачевський знає 500 фокусів.

Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua  24 січня у київському ресторані "Дом". Там анонсували проведення Міжнародного шоу ілюзіоністів "Вибух магії".

"Важко перелічити, скільки фокусів знаю. Їх набереться більше 5 сотень. Мене більше знають за кордоном, ніж в Україні. Виступав у 24 країнах світу", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілюзіоністи встановили світові рекорди перебування під водою

"В Італії моїм асистентом був місцевий мільйонер. Він допомагав виносити реквізит, сидів на фонограмі. Потім він сказав, що любить це мистецтво і хоче бути ближчим до нього. У Нью-Каслі виступав у театрі, де живуть привиди. Там постійно вимикалася музика, зникало світло. У Китаї довелося працювати в театрі, втричі більшому за палац "Україна". В Україні подібних фестивалів не проводили. "Вибух магії" стане першим", - додав Віталій Горбачевський.

Шоу "Магія цирку" відбудеться в Донецьку і Києві 11 і 12 лютого. Його показуватимуть у Донецькому драматичному театрі та в столичному палаці "Україна". Квитки коштують від 50 до 1200 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілюзіоніст з Естонії зробить пам"ятник Воїнові-визволителю невидимим

"Артистів шукали через італійських продюсерів, які працюють з ілюзіоністами. Ми переглянули їхні номери, обрали 8 найцікавіших учасників. Взяти участь у шоу погодилися всі. Обладнання артисти везуть з собою. Спеціально для цього замовляли багажні відділення в літаках. Перевозити реквізити дорого. За перевезення обладнання з Лос-Анджелесу до Києва заплатили 120 тисяч гривень. З Донецька до Києва обладнання везтимуть чартерний рейсом і двома мікроавтобусами",  - розповів провідний фахівець відділу трейд-маркетингу ПрАт "АВК" Андрій Яблочков. Він займався організацією цього проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілюзіоніст Девід Блейн здійснюючи черговий трюк впав з 15-метрової висоти

У шоу візьмуть участь ілюзіоністи з 8 країн світу. Віталій Горбачевський і Віталій Лузкар представлятимуть Україну. Після прес-конференції вони показали один зі своїх трюків.

Асистентку Анастасію посадили в картонну коробку, проштрикнули її  2 десятками дерев'яних пік. "Це - небезпечний трюк. Асистентку для нього знайти важко. Настя працює з нами 4 місяці. Раніше вона була гімнасткою, зараз займається танцями", - розповів Віталій Горбачевський.

Зараз ви читаєте новину «Італійський мільйонер був асистентом для столичного ілюзіоніста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути