четвер, 05 листопада 2009 17:55

Грип та ГРЗ ведуть до загострення хвороб суглобів

Чи знаєте ви, що грип  та будь-які респіраторні захворювання викликають набряк суглобового хрящу, зв"язок, загострення хронічних хвороб хребта? І все це на тлі сезонного послаблення захисних можливостей організму. Що це означає?

Про суглобові ускладнення  грипу та як їх уникнути розповідає лікар-реабілітолог О.В.Катюхін

-Чим загрожує перенесення грипу та неувага до проблем суглобів?

Це загрожує розвитком загострень та ускладнень хронічних артритів, остеохондрозу, міозиту, радикуліту, т.і. Посилення хрусту та болів в хребті, суглобах та м"язах – перші ознаки цього процесу. Тому при проявах ГРЗ – підвищенні температури, ломоті у попереку та суглобах слід обмежити будь-яке фізичне навантаження. Та насамперед – проводити профілактичне лікування.

-Що треба робити?     

В першу чергу проводити місцеві розтирання. Найкраще це робити з природним засобом. Бішофіт Полтавський – природний мінерал з високим вмістом магнію, кальцію, кремнію и мікроелементів, які необхідні для нормальної роботи опорно-рухового апарату. Тому найкращий помічник хворим суглобам – бішофіт!

- Як застосовувати бішофіт в домашніх  умовах?

Бішофіт застосовується досить просто. При будь-яких проблемах суглобів ввечері 2-3 хвилини прогріти хворе місце будь-яким джерелом тепла – грілкою, сіллю, лампою. Потім втерти гель або розчин Полтавського бішофіту в хворе місце та тепло укутати на 1-2 години, можливо залишити на всю ніч. Якщо це руки або ступні – розтерти, та вдіти теплі шкарпетки або рукавички. Якщо спина – розтерти та вдіти теплу кофту. Ефект вже на ранок.

-Де знайти Полтавський бішофіт?

Полтавський Бішофіт має назву "Bisheffect" - найціннішій природний засіб, широко використовується в санаторіях, є в аптеках. Будьте обережні – у Києві та Одесі фасують дешевий іржаво-рудий технічний бішофіт та продають під виглядом "полтавського". Запитуйте лише Полтавський бішофіт – "Биш-ефект" - справжній ефективний бішофіт.


Консультації за телефоном : 050 305 19 93

http://bishofit.com.ua/

Зараз ви читаєте новину «Грип та ГРЗ ведуть до загострення хвороб суглобів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути