вівторок, 17 травня 2011 15:20

Голландські вчені розгадали таємницю жіночого оргазму

Голландські вчені розгадали таємницю жіночого оргазму

Голландські вчені зробили гучну заяву про те, що їм вдалося розгадати таємницю жіночого оргазму, що, на їхню думку допоможе вирішити проблему представниць прекрасної статі, які мають труднощі в досягненні сексуальної розрядки.

Як з'ясували дослідники з університету Гронінгена під керівництвом професора Янника Георгіадіса, в той час як жінка відчуває оргазм, частина її мозку, а саме, орбітофронтальна кора, в буквальному сенсі слова відключається, провокуючи певні зміни у свідомості дівчини.

На думку доктора Георгіадіса, саме ця область головного мозку відповідає за самоконтроль жінки, і порушення в її роботі приводять до того, що дама не здатна розслабитися і отримати максимальне задоволення від процесу занять сексом, що й стає причиною так званої фригідності.

Результати опитування добровільних учасниць також показали, що переважна більшість з них описує пік сексуальної насолоди саме як втрату контролю над власною свідомістю.

У той же час, з точки зору фахівців, жіночий оргазм є, скоріше, не відключення свідомості, але його зміною. Якщо вченим вдасться більш докладно вивчити механізми, відповідно до яких це відбувається, проблема нездатності деяких дівчат відчувати оргазм, як вони сподіваються, буде вирішена.

За даними німецьких дослідників, за своє життя (виходячи з тривалості життя 78 років) людина в середньому переживає максимум 10-12 годин оргазму, і 6 тижнів еротичних прелюдій.

Жінки отримують від сексу задоволення менше, ніж чоловіки: оргазм жінки за все життя триває всього 3,4 години, чоловіки ж отримують в середньому 9,3 години оргазму.

Відсутність оргазму загрожує для здоров'я жінки. У тих, які довго не ведуть регулярне статеве життя, починаються різні неприємні процеси - жіночі хвороби.

У дам, які отримують оргазм, (причому не важливо, яким способом), навпаки, знижується захворюваність: вони рідше хворіють на рак грудей і рак внутрішніх статевих органів - на 15%, інфарктом - на 13%, інсультом - на 10%, хворобою Альцгеймера - на 20%.

Зараз ви читаєте новину «Голландські вчені розгадали таємницю жіночого оргазму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути