пʼятниця, 29 квітня 2011 03:45

Аденому простати лікують вакуумом

  Найбільш безпечним методом профілактики простатиту і аденоми простати більшість лікарів вважають фізіотерапію
Найбільш безпечним методом профілактики простатиту і аденоми простати більшість лікарів вважають фізіотерапію

Основне завдання простати — продовжувати людський рід. Вона відповідає за лібідо, оргазм, робить сперму рідкою. Тому хвороби цього важливого органа так непокоять чоловіків.

— Доведено, що в 70 процентів випадків недуга має неінфекційне походження — вона пов'язана із застійними явищами, судинними порушеннями. І лише в 30 відсотках випадків простатит виникає через інфекцію, — пояснює головний сексопатолог України Ігор Горпінченко. — Існує думка, що простатит, аденома, рак — пов'язані між собою. Це не так. Простатит — це запалення передміхурової залози, переважно у чоловіків молодого і середнього віку. Аденома — це доброякісна пухлина, яка виникає через вікову перебудову організму людей похилого віку. Рак передміхурової залози з'являється у ще більш літньому віці.

Причинами розвитку хвороб є малорухомий спосіб життя, нерегулярний секс, вібрації під час їзди автомобілем чи велосипедом, вживання спиртних напоїв, зокрема пива. Ці фактори призводять до уповільнення кровообігу, набряку передміхурової залози, що сприяє потраплянню і закріпленню в ній інфекції.

— На жаль, лікування простатиту не завжди має бажаний ефект. Передміхурова залоза — складний орган. Тому медикаментозні препарати, у тому числі й антибіотики, часто не проникають у простату і не вбивають бактерії, — зазначає Ігор Іванович.

Найбезпечнішим методом лікування простатиту й аденоми лікарі вважають застосування вакууму — магнітотерапевтичного апарата "Єрмак". Він сприяє потужному прокачуванню крові в області малого тазу. Це пришвидшує потрапляння кисню і поживних речовин у пошкоджені тканини. Уже через 12–15 щоденних процедур значно полегшується сечовипускання. Тривале лікування допомагає повністю відновити та нормалізувати роботу сечостатевої системи. Завдяки "Єрмаку" застійні явища зникають, повертається потенція, покращується ерекція, збільшується розмір члена як мінімум на 4–5 сантиметрів незалежно від віку і первинних показників. Результат видно і відчутно вже через 7–8 секунд після застосування "Єрмаку". Це найпростіша, безболісна і надійна терапія без побічних ефектів.

Зараз ви читаєте новину «Аденому простати лікують вакуумом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути