середа, 22 лютого 2017 17:32

"Дівчина без обличчя" стала популярною зіркою соцмережі Instagram
12

Фото: instagram.com

20-річна Наталя Гуткевич стала новою зіркою мережі Instagram завдяки фотографіям "без обличчя". Замість гламурних селфі зі світських заходів, вона постить буденні події свого життя. На всіх світлинах закриває обличчя та не ставить хештегів. На сторінку підписано 105 тис. користувачів.

"Підписчики завжди чекають наступну фотографію, аби побачити, коли я розкрию своє обличчя. На кожному фото показую лише кілька сантиметрів, - розповіла Наталя Гуткевич. - Інтерес до мого профілю зростає з кожним днем. Люди стали проводити більше часу на сторінці, аби знайти фото як я виглядаю."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 24-річну дівчину звільнили з роботи через надмірну красу

За словами дівчини, Instagram став її основним джерелом доходу. Вона бере участь в рекламних кампаніях, сприяє розвитку різних брендів та продуктів у своєму профілі. Такий успіх допоміг влаштуватися на роботу в якості експерта соціальних медіа в Лондоні.

22-річна Сара Кохан з Сіднея, Австралія, завоювала шалену популярність у мережі завдяки сексуальним фотографіям з дикими тваринами. Студентка юридичного факультету плаває з китами, акулами та свинями.

Зараз ви читаєте новину «"Дівчина без обличчя" стала популярною зіркою соцмережі Instagram». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути