Ексклюзиви
середа, 22 лютого 2017 13:30

24-річну дівчину звільнили з роботи через надмірну красу
12

Фото: instagram.com

24-річну Емму Халс з Лондону звільнили з роботи через "надто гарний вигляд". Працювала позаштатною асистенткою в телевізійній компанії UNIT TV.

Через п'ять хвилин після початку чергової зміни дівчина отримала від начальника повідомлення, що в її послугах більше не має потреби. Потім вона поговорила зі своїм безпосереднім керівником.

За словами Емми, бос поцікавився, чи не працювала вона раніше моделлю, попросив номер телефону та запросив разом випити.

"У мене були нафарбовані губи, але, на мою думку, я не виглядала неналежно. На мені були сорочка та штани. Я працювала в багатьох компаніях, і мене ніколи не відправляли додому через зовнішній вигляд. До того ж, якщо люди працюють в креативній індустрії, їм потрібно дозволяти носити те, що вони захочуть, - сказала Халс. - Мене розчарувало те, що мене відправили додому. Я не знала, що робити. Може бути, ця компанія наймає людей з непримітною зовнішністю. Якщо ти виглядаєш інакше, тебе не беруть. Можливо, я б відволікала інших".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальна модель полює на тварин та робить з них опудала

Власник компанії Адам Лаквелл заявив, що дівчина була звільнена в кінці тримісячного випробувального терміну.

"Ми виявили низку речей, з якими не могли миритися. Ми відчули, що вона нам не підходить та деякі її вчинки не відповідають політиці компанії", - сказав Лаквелл.

27-річна Кассандра Дe Пеколь з Коннектикуту, США, стала першою жінкою, яка відвідала всі 193 суверенні держави. Також побила попередній рекорд найшвидшої всесвітньої подорожі у два рази.

Зараз ви читаєте новину «24-річну дівчину звільнили з роботи через надмірну красу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути