вівторок, 10 липня 2012 17:43

Дарт Вейдер розгромив незаконну платну парковку в Одесі

Сьогодні Одесі в районі 13-ої станції Великого Фонтану людина в костюмі Дарта Вейдера розгромила парковку на пляжі.

Перед стоянкою тут знаходиться шлагбаум, а за послуги паркування у водіїв вимагають 7 гривень за годину (або 20 гривень на добу), повідомляє Думська.

"Дарт Вейдер" повідомив, що дізнавшись про це, вирішив просто знести шлагбаум на 13-ій станції. В результаті акції шлагбаум був знищений ", - зазначили очевидці, які з великою радістю допомогли "лиходієві" усунути незаконну перешкоду на своєму шляху.

Червень 2012 став початком одеських "пляжних бунтів" - руху одеситів проти нав'язування платних послуг на пляжах міста та незаконного стягнення плати за вхід. Стихійний початок проведених акцій дає підстави говорити про те, що на пляжах склалася ситуація, при якій люди починають боротися за свої права самі, тому що по-іншому просто неможливо.

За підсумками декількох акцій на міських пляжах, почалася прокурорська перевірка їх роботи, а пізніше мера Костусєва зобов'язали усунути всі порушення і забезпечити вільний доступ на пляжі Одеси.

Зараз ви читаєте новину «Дарт Вейдер розгромив незаконну платну парковку в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути