Ексклюзиви
вівторок, 08 серпня 2006 19:50

"Зоряні війни" стануть комедійною п"єсою

 

Космічну сагу "Зоряні війни" стиснуть до 20-хвилинної п"єси і змінять жанр на комедію. Так розпорядитися спадком Джорджа Лукаса має намір компанія Reduced Shakespeare в співпраці з телеканалом Sky Movies.

- Протягом 20 хвилин мені належить побувати і Джабой Хаттом, і Джа-Джа Бінгсом, і Дартом Вейдером, - прокоментував проект один із засновників Reduced Shakespeare Едам Лонг, який одночасно стане сценаристом і режисером картини. За власним визнанням Лонга, він є одним з самих щирих поклонників саги у світі, тому не має наміру спотворювати суть і сенс першоджерела.

Окрім нього в постановці задіяно ще декілька акторів компанії. Зйомки пройдуть в лондонському театрі Criterion. Що стосується прем"єри нового блокбастера, то вона намічена вже на 17 серпня. А з 26 серпня Sky Movies має намір почати показ усіх 6-ти серій класичної версії серіалу, повідомляють Подробности.

Зараз ви читаєте новину «"Зоряні війни" стануть комедійною п"єсою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі