вівторок, 20 серпня 2013 11:25

Чудові краєвиди Києва з висоти пташиного польоту
36

Поштова площа з будівлею річкового вокзалу, над ними нависають Андріївська церква, Будинок торгівлі і МЗС. Ліворуч можна розгледіти Михайлівський собор і Софію.
Фото: Фото: tov-tob.livejournal.com
Пішохідний міст, Український дім і Монумент Дружби народів. Зліва видно будівлю готелю "Україна", а правіше від неї простяглися будинку на Хрещатику і Майдані.
Незабудована галявина над Софією - вагонне депо Київ-Пасажирського.
Готель "Київ", висотка на Інститутській, будівля Верховної ради і КабМіну і свіжозбудований вертолітний майданчик під Маріїнським парком. Над КабМіном проглядається червоний корпус Київського університету
Палац дітей та юнацтва, готель "Салют", ЖК "Diamond hill" і висотка на Кловському узвозі з корпусами Арсеналу

"Київ - гарне і цікаве місто. Хоча внизу я давно вже звик до його вулиць, вуличок, просторів Дніпра та островів, зверху Київ не перестає дивувати і захоплювати. - Пише столичний блогер Олег Тоцький. - З висоти він виглядає зовсім інакше. Не видно дрібних деталей, є тільки основна суть і величезний місто перед тобою.

Храми і собори, рівні і не дуже ряди високих і низьких будиночків, величні мости, численні острови, граціозні вигини берегів Дніпра, пагорби, що потопають у зелені - це все Київ. Все, що через пробки і відстаней на землі здається таким далеким один від одного, стає близьким і єдиним цілим. Сьогодні я пропоную вам подивитися на наше місто з незвичайного ракурсу. Вірніше навіть не подивитися, а скоріше повивчати - адже Київ зверху можна розглядати годинами. Фотографії були зроблені з борту Cessna 172 по єдиному дозволеному зараз маршрутом для польотів над містом - вздовж русла Дніпра. "

Огляд міста акцентує увагу на території біля Дніпра і мостах.

Зараз ви читаєте новину «Чудові краєвиди Києва з висоти пташиного польоту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути