понеділок, 10 жовтня 2011 09:38

Британка через помсту просвердлила дно яхти свого чоловіка

Британка через помсту просвердлила дно яхти свого чоловіка

Суд засудив мешканку Великобританії до тюремного ув'язнення за те, що вона напередодні Дня святого Валентина просвердлила яхту чоловіка вартістю 75 тис. фунтів (86 тис. євро).

Мешканка Великобританії Менді Флемінг проробила отвори в яхті, що належить її чоловікові, яка була припаркована на причалі британського міста Брайтон. Крім того, Флемінг кілька разів прокрутила вентилі газової плити, перетворивши яхту в бомбу, повідомляє The Guardian.

У ході розгляду справи в суді Флемінг визнала, що поставила під загрозу життя чоловіка. Під час останнього слухання, на якому був винесений вирок, жінка розридалась, коли суддя в своїй промові назвала її "злою та неспокійною".

Інцидент з яхтою стався в 2004 році. Флемінг, за її словами, залізла на судно зі своїм коханцем Девідом Брауном і його дружиною Немон. Жінка помітила, що на яхті встановлено нове електричне обладнання, і рахунки за його установку.

Обурена, Флемінг зателефонувала чоловікові й тут же висловила йому свої претензії, правда на цьому вона не зупинилась. Повернувшись на берег, вона взяла дриль, знову вирушила на судно і просвердлила в ньому три отвори, а потім відкрила газ. Суд пояснив, що в такій ситуації достатньо було б одного клацання вимикача і судно злетіло б у повітря.

Флемінг одружилась зі своїм чоловіком три роки тому, яхту купили після весілля. Для Флемінг це був третій раз, коли вона виходила заміж.

Зараз ви читаєте новину «Британка через помсту просвердлила дно яхти свого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути