Ексклюзиви
вівторок, 13 березня 2012 17:09

Британець, який важив 127 кілограмів, за кілька років став манекенником

24-річний британець Джоні Лайдлер, який страждав від надлишкової ваги, втратив 44 кілограми та став одним з найуспішніших манекенів Британії.

Сам Джон ніколи не думав займатися модельним бізнесом. Ще 4 роки тому він важив аж 127 кілограмів та дуже рідко виходив з дому. Але після того, як його покинула дівчина, Лайдлер почав займатися спортом, став директором магазину у Лідсі та неочікувано для самого себе потрапив до модельної агенції "Кетвок Модел Менеджмент".

Нещодавно Джон виборов першість у рейтингу Top Model Lids, де переміг 130 інших хлопців модельної зовнішності, незважаючи на те, що Лайдлер ніколи не цікавився модою та модельним бізнесом.

"Ніколи б не подумав, що займатимусь демонструванням одягу. Я здивований, що здобув перемогу та таке визнання. Я завжди був пухкеньким веселуном, а зараз моя зовнішність просто стала трохи привабливішою. Я не почуваю себе гарним, але, відтоді як схуднув, я бачу, що на мене частіше звертають увагу", - розповів хлопець.

Джон також розповів, що задумався про свою вагу лише тоді, коли розлучився з дівчиною.

"Коли важиш 127 кілограмів, все, чого тобі хочеться - позбавитись від усього цього жиру. Я почав бігати щодня по 11 кілометрів, що мені дуже допомогло", - розповів Джон.

Колишній геймер, Джоні почав займатися командними видами спорту, зокрема регбі.

"Тепер я один з найкрасивіших гравців Oulton Riders", - жартує він.

Зараз ви читаєте новину «Британець, який важив 127 кілограмів, за кілька років став манекенником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути