Ексклюзиви
середа, 29 лютого 2012 16:43

Джессіка Альба вразила стрункою фігурою
5

Фото: Фото: LA Confidential magazine

Джессіка Альба знялася для журналу LA Confidential. У новій гламурній фотосесії актриса продемонструвала тонку талію всього через півроку після народження другої дочки. На одному зі знімків можна бачити знаменитість в крихітному топі і спідниці, а також у взутті без підборів в стилі Леді Гаги, пише The Daily Mail.

В інтерв'ю видання Альба розповіла, що раніше дуже соромилася носити сукні і підбори, однак після того, як стала матір'ю, вона відчула себе сексуальною.

"Раніше я була неймовірно сором'язливою. Коли я була молодшою, мені було дуже незручно в сукнях і на високих підборах. Тільки з роками я розкрила свою жіночну сторону", - розповіла актриса.

Говорячи про те, що материнство змінило її стиль, Джессіка зізналася: "Раніше я не носила багато кольорів. Я думаю, що більше стала експериментувати зі стилем і вибором одягу після того, як стала матір'ю".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Джессіка Альба своєю сексуальною сукнею затьмарила моделей на подіумі

"Я вважаю, що я нарешті стала тією, ким повинна була бути або ким завжди хотіла стати. Я стала відчувати себе більш комфортно і вільно в своєму тілі", - підкреслила Альба.

Крім того, знаменитість порозмірковувала про моду.

"Мода - це частина роботи. Там є елемент фантазії. Мені цікаво вийти і подивитися, що носять люди. Щось дійсно цікаве, а щось ні. Але є такі люди, як Кейт Мосс, які можуть носити що завгодно", - зазначила акторка.

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Альба вразила стрункою фігурою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути