Ексклюзиви
вівторок, 18 жовтня 2011 09:29

Британець приймає душ разом з двома папугами

Британець приймає душ разом з двома папугами

39-річний британець Стюарт Ромейн настільки любить своїх улюблених папуг, що бере їх із собою навіть у душ.

Стюарта, який працює продавцем автомобілів, часто можна побачити, як він прогулюється містом зі своїми пернатими вихованцями на плечах. Саме так він завжди ходить на роботу і за покупками.

А коли господар приймає душ, какаду Коко і благородний зелено-червоний папуга Таз цвірінькають разом з ним. "Деякі великі птахи можуть стати відмінними товаришами й супутниками", - говорить він.

Інтерес до папуг передався Стюарту від його батька, який закохався в цих птахів, коли служив в армії на Далекому Сході. Ромейн старший тримав удома кількох папуг, поки його син ріс. Коли Стюарт подорослішав, у нього було безліч всіляких птахів, але Коко і Таз потрапили до нього з благодійного притулку "Birdline".

"Птахів рятують щодня, - говорить він. - Іноді люди отримують птаха від літнього родича, який помер, а тварині треба якось прожити ще 20 років життя".

Приміром, Коко через погане поводження попереднього господаря почав вискубувати собі пір'я і в нього був жалюгідний вигляд.

Зараз обидва птахи почувають себе прекрасно, адже вони потрапили в добрі руки. Коко й Таз мають власну кімнату і люблять вітати перехожих, сидячи на дереві перед будинком. Стюарт говорить, що буде піклуватись про своїх врятованих вихованців усе життя.

Зараз ви читаєте новину «Британець приймає душ разом з двома папугами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути