Ексклюзиви
пʼятниця, 14 грудня 2012 01:36

Британець помер після виконання танцю "Gangnam Style"

Британець помер після виконання танцю "Gangnam Style"
Фото: nz.lifestyle.yahoo.com

46-річний британець Імонн Кілбрайд помер під час вечірки в клубі після того, як виконав танець "Gangnam Style", пише The Daily Telegraph. Інцидент стався в клубі в Ланкаширі менше тижня тому. Причиною смерті чоловіка стала гостра серцева недостатність, що виникла на тлі надмірних фізичних навантажень.

Вдова Кілбрайда розповіла, що того вечора її чоловік був активний, веселився і виконував на сцені хореографічні елементи, які можна побачити в кліпі південнокорейського репера Psy (основу танцю складає імітація рухів вершника на коні). Закінчивши виконання танцю, Кілбрайд поскаржився на біль у грудях, після чого впав і помер.

Медики заявили, що не знайшли в його смерті нічого підозрілого. Очевидно, що вона настала через те, що Кілбрайд не розрахував свої сили під час вечірки та перестарався під час танцю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кліп корейського співака-веселуна став найпопулярнішим за всю історію YouTube

Кардіолог Бернард Ківні зазначив, що в свята чоловіки середнього віку дійсно знаходяться в зоні ризику, так як їм може загрожувати зупинка серця через надмірних фізичних навантажень. При цьому фахівець нпголосив, що не став би відмовляти людей від виконання "Gangnam Style", але порадив би уникати цього танцю в тому разі, якщо фізична підготовка не дозволяє відтворювати хореографічні елементи з кліпу Psy.

"Вірогідність того, що ви погано закінчите, досить мала. Однак, як у випадку з будь-яким видом активності, до якої ви не підготовлені, необхідно знати міру. Просто дозвольте дамам танцювати навколо вас", - порадив Ківні.

"Gangnam Style", розміщений на YouTube влітку, до кінця року став одним з головних музичних хітів у світі. Кількість переглядів кліпу на відеохостингу склало майже мільярд.

Зараз ви читаєте новину «Британець помер після виконання танцю "Gangnam Style"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути