четвер, 15 вересня 2011 16:26

Язик довжиною 9, 75 см та 3-метрові нігті увійшли до нової Книги рекордів Гіннеса

На прилавки всього світу в четвер потрапило видання Книги рекордів Гіннесса за 2012 рік. З 15 вересня книга доступна у всіх країнах світу, крім США й Канади, де вона з'явилась двома днями раніше. Читачі нарешті зможуть дізнатись імена володарки найдовших у світі нігтів і найвідчайдушніших любителів пірсингу, передає BBC.

Володарка найдовшого в світі язика внесла вельми виразний внесок у створення книги. Довжина язика чорношкірої студентки з Каліфорнії Шанель Теппер становить 9,75 сантиметри - якщо виміряти висунутий язик від кінчика до верхньої губи. В інтерв'ю, яке дала Теппер укладачам книги, вона повідомила, що настільки незвичайну властивість помітила в себе вже у вісім років, а тому цілком звикла до нього.

Власницею найбільших грудей також стала негритянка. Згідно з іншим повідомленням Книги рекордів Гіннесса, Енні Хокінс-Тернер (відома також під псевдонімом Норма Стітц) може пишатися натуральним 177,8 см в обхваті.

Відзначилися і тварини: британський домашній кіт Смокі мугикав з гучністю, що досягла 67,7 децибела.

ВІДЕО: TOP-10 нових світових рекордів Книги Гіннеса (ВІДЕО)

У нанесенні штучних пошкоджень організму досягли успіху знову американці: 3900 металевих скоб вдалося загнати в шкіру одне одного за 7 годин і 46 хвилин жителям Техасу Тайсону Турку і Крісу Елліоту, повідомляє Книга рекордів Гіннесса. Раніше їм вдалося загнати в себе лише 3100 скоб, але цього разу вони вирішили побити цей рекорд, щоб прославити студію пірсингу, яку утримує Турк.

Титул володарки найдовших нігтів в світі отримала 45-річна мешканка Лас-Вегаса Крістін Уолтон. Нігті її лівої руки досягли 3,1 м, на правій - 2,92. Крістін зізналася, що ненавидить займатися прибиранням, але доводиться. Почесне звання вона забрала у Лі Редмонд, яка зламала в автомобільній аварії свої нігті, чия загальна довжина досягала восьми метрів.

Автомобіль поповнив зал слави Гіннесса ще одним новачком - священик з Іллінойсу Даррелл Бест винайшов найшвидшу вінчальну каплицю. Він переобладнав стару пожежну машину для вінчань, і молодята тепер можуть укласти шлюб на швидкості 90 км / г.

Зараз ви читаєте новину «Язик довжиною 9, 75 см та 3-метрові нігті увійшли до нової Книги рекордів Гіннеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути