четвер, 05 червня 2008 13:01

Найбільші груди з Книги рекордів Гіннеса - поза законом (ФОТО)

 

Американська модель, стриптизерка і порноактриса з Нью-Йорка Максі Маундс може назавжди залишитися володаркою найбільших грудей. Найближчим часом конкуренцію їй скласти ніхто не зможе, оскільки медики ухвалили рішення заборонити операції з використанням поліпропілену, пише видання The Sun.

Маундс придбала світову популярність завдяки своїм величезним грудним імплантатам, зробленим з поліпропілену. Кожні груди актриси важать трохи менше за десять кілограмів. У 2005 році Максі увійшла до книги рекордів Гинесса як володарка найбільших імплантатів грудей. Сьогодні розмір її бюста складає 36 MMM.

Проте лікарі побоюються, що імплантанти, можуть завдати серйозної шкоди здоров"ю порнозірки. Австрійські учені повідомили про спостереження незвичайного ефекту - появу раніше невідомих білків на поверхні силіконових імплантатів грудей незабаром після того, як імплантати поміщають в тіло. Учені припускають, що ці білки - результат імунної реакції організму на силікон, що імплантується. Крім того, силіконові вставки можуть привести до ускладнення ранньої діагностики раку по рентгенівських знімках, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Найбільші груди з Книги рекордів Гіннеса - поза законом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути